
- This event has passed.
Meet the Producer – Wine & cheese tasting
2 Φεβρουαρίου @ 12:00 - 16:00

” Μια γνωριμία με τον παραγωγό “
Η Estia Pelion υποδέχεται την τοπική γαστρονομία στο χώρο της καλωσορίζοντας στην Πορταριά τον οινοποιό Ανδρέα Πατιστή από την Αργαλαστή Πηλίου.
Γνωρίστε το οινοποιείο του Ανδρέα Πατιστή, πρωτοπόρου και παθιασμένου με την κουλτούρα της ήπιας οινοποίησης, οινοποιού.
Μια Κυριακή αφιερωμένη στους εξαιρετικούς παραγωγούς του τόπου μας στην ανάδειξη και γνωριμία με το terroir του νότιου Πηλίου.
Τα μοναδικά κρασιά συνοδεύουν σε απόλυτο ταίριασμα τα προιόντα του τυροκομείου Καρακάνα, τυριά σε παραδοσιακές γεύσεις αλλά και σύγχρονους συνδυασμούς.
Guest star της Κυριακής, το Pelian Lab, ένα μικρό εργαστήριο στην πόλη του Βόλου που αξιοποιώντας μοναδικές πρώτες ύλες από το Πήλιο όπως τα μήλα, παράγει λαχταριστά και αγνά προϊόντα και στέκεται επάξια ως συνοδευτικό στις γεύσεις του οινοποιείου Πατιστή.
Guest star της Κυριακής, το Pelian Lab, ένα μικρό εργαστήριο στην πόλη του Βόλου που αξιοποιώντας μοναδικές πρώτες ύλες από το Πήλιο όπως τα μήλα, παράγει λαχταριστά και αγνά προϊόντα και στέκεται επάξια ως συνοδευτικό στις γεύσεις του οινοποιείου Πατιστή.
Στην παρέα της Κυριακής, ο μόνιμος συνεργάτης της Εστίας, η κάβα Μποτίλια.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η γευσιγνωσία περιλαμβάνει τη δοκιμή 6 ετικετών του οινοποιείου Πατιστή, συνοδευμένα από 5 είδη τυριών του τυροκομείου Καρακάνα και αποξηραμένα chips μήλου από το Pelion Lab.
Κόστος: 7,00€ / άτομο
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου
Διάρκεια: 12:00 – 16:00